Vihdoinkin saatiin kauan odotetut asuntomessut Vaasassa käyntiin. Pian viikko takana ja kokemukset ovat olleet todella positiivisia.
Itse olen ehtinyt käydä tutustumassa vasta muutamaan kohteeseen ja täytyykin jonain vapaapäivänä käydä kaikki kohteet kunnolla läpi.

Laitan tähän muutaman kuvan sisustamastani kohteesta 41.
Huonekalut on Suomi-Soffan valikoimista ja kaikki sisustustavara marketista. Valokuvatapetit ovat ruotsalaisen Decor Maisonin kevään uutuuksia. Meriaiheiset valokuvatapetit ja idea markettavaroiden käytöstä sisustuksessa olivat koko homman lähtökohtana. Oli todella haasteellista löytää kahdesta paikasta koko talon sisustus!
Parketiksi valitsin Erikoisparketin kauniin valkoöljytyn tammiparketin joka tuo mieleen meressä hioutuneen ja vaalenneen puun. Kaikki kiinteät kalusteet ovat Petra-keittiön valikoimista ja ovien väriksi valitsin vaaleanharmaan ja samaa väripalettia käytin valitessani Pukkilan valikoimista märkätilojen seinä-ja lattiamateriaalit.
Taloa ei ollut ennen messuja myyty ja materiaalivalinnoissa joutui sen tietysti huomioimaan.

Harras toiveeni olisi ollut sisustaa messuille kunnon Punk Shui meiningillä koti. Uskon vain, että niin uskaliasta rakentajaa ei messuilta olisi löytynyt joka olisi asuntonsa tai talonsa antanut sellaiseen käsittelyyn...Olisi ollut vain niin mielenkiintoista herätellä ihmisiä miettimään minkälaisessa kodissa ja ympäristössä he todella haluavaisivat asua ja kyseenalaistamaan tavanomaisuuden ja etsimään omaan kotiinsa persoonallisia ratkaisuja. No, kaikkea ei voi saada!

0 comments:

Post a Comment

 
Top