Valkoisia tyylikkäitä olohuoneita Home Magazinesta.


Lisää valkoista...kauniita kylpyhuoneita samoilta Home Magazinen nettisivuilta.
Sisustuslehtien nettiarkistot ovat todella oivia idealähteitä. Tässä vielä kooste Home Magazinen kauniista valkoisista keittiöistä.Valkoinen värihän on taas sisustamisessa tuloillaan. Valkoinen keittiö on aina varma valinta, varsinkin jos on hiukkaakaan epävarma värien suhteen. Keittiöremonttiin uppoaa sen verran rahaa, että kannattaa miettiä tarkkaan, minkälaisessa keittiössä seuraavan vuosikymmenensä haluaa viettää.
Oma keittiöni on valkoinen, höystettynä harmalla, ja olen siihen edelleenkin erittäin tyytyväinen (remontti tehtiin 1987!). Väriä ja ilmettä on pystynyt helposti muuttamaan tekstiileillä ja koriste-esineillä vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Meidän keittiössä (ja koko huushollissa) näkyvät vuosikymmenten elämisen jäljet, mutta niinhän niiden pitääkin kodissa näkyä! Toisaalta valkoinen keittiö on ollut yllättävän helppohoitoinen ja laadukaat materiaalit ovat taanneet sen, että paikat ovat edelleen hyvässä kunnossa.
Tässä meidän keltaisessa talossa on kasvatettu kolme lasta ja neljä koiraa (vaihtelevalla menestyksellä...toim.huom.), kestitty vieraita läheltä ja kaukaa, pidetty sukujuhlia, lasten leikkikoulun kevätjuhlia, uudenvuoden ja vappuaatton juhlia isolle ystäväporukalle, lasten rippi- ja yojuhlia jne. jne. täyttä touhua, elämää, ääntä ja vauhtia on tämä talo nähnyt ja kokenut kaikki nämä vuodet. Talo täynnä muistoja ja pian ympyrä sulkeutuu kun nuorimmainenkin aikuistuu ja katoaa maailman pyörteisiin: täällä sitä sitten taas asustellaan kaksistaan kuten silloin kun tänne muutettiin 1984! Se tulee varmasti vaatimaan jonkinasteista totuttelua näiden toimintatäyteisten vuosien jälkeen...

0 comments:

Post a Comment

 
Top