Jacob's Creek joulukattaus 


Joskus on hauska tehdä jotain ihan muuta, kuin istua nenä kiinni päätteen kuvaruudussa etsimässä mielenkiintoisia koteja ja sen vuoksi innostuin saadessani kutsun osallistua Pernod Ricard Finlandin kattauskampanjaan. Kampanjan ideana oli suunnitella yhteensopiva jouluinen kattaus muotisuunnittelija Iivana Helsingin Paola Suhosen suunnittelemalle Chardonnay Pinot Noir Brut kuohuviinin lahjapakkaukselle.  Tässä siitä haasteesta sitten oma jouluinen näkemykseni. Haastelliseksi tehtävän teki lahjapakkauksen kuosi ja väri, kumpaakaan ei välttämättä miellä kovin jouluisiksi.

Lahjapakkaus on rajoitetun ajan Alkossa myytävänä ja tällä viikolla niitä pitäisi löytyä jo jokaisesta Alkosta.
Lahjapakkaukseen ja juomaan voi käydä tutustumassa Juomavinkki.fi:n sivulla.
Lautaset, aterimet, alustat ja jälkiruokakulhot ovat Pentikiltä.

Ruokailutila juhlakunnossa!

Lahjapakkauksiin voi lisätä jouluisia koristeita.

Hyvää joulua-kortit tein ottamalla valokuvan kuosista ja kuvakäsittelyn jälkeen tulostin ne tavalliselle paperille ja liimasin ohuelle pahville sekä leikkasin sopivan kokoisiksi.
Hopea on yksi kattauksen väreistä ja se on hyvä väripari siniselle. Vanha jalallinen astia toimi hyvänä kukkavatina ja korkeampana se muodostaa hyvän "kohokohdan" kattaukseen.
Vanhat poro-koristeeni sopivat hyvin teemaan ja väreihin. Kuvioitu pinta sopii myös mainiosti Indiskasta löytämiini sinisiin sevetteihin.
Taustavärinä kattauksessa on beige. Tein samasta kankaasta pöytäliinan ja verhoilin sillä myös tuolit ja tuolien jalat. Kankaan värin valitsin tapetin mukaan, sillä Boråsin Falsterbo-tapetin linnut ovat väritykseltään beiget.  Ajattelin myös, että rauhallinen taustaväri tuo kattauksen yksityiskohdat kauniisti esille.
Luonnonmateriaalit tuovat aina tunnelmaa kattaukseen.
Ikkunalaudan asetelma jatkaa pöydän värimaailmaa ja tyyliä.
Lampunvarjostin sai myös jouluiset koristeensa. Päällystin varjostimen sisalnarulla ja virkkasin reunaan yhden kerroksen ketjusilmukoita.
Ruokailutilan nurkkaan toin ohuita koivunrunkoja ja pyöritin ympärille valoköynnöksen. Toimii hyvin vaihtoehtona joulukuuselle.
Vanhat muotokuvat ovat kauniita. Nämä olen tulostanut ja kehystänyt kaikki mustiin kehyksiin. Kiinnitin lopuksi seinälle päällekkäin.


Juttu on tehty blogiyhteistyönä.

0 comments:

Post a Comment

 
Top