Kolme kotia - Three Homes

Tänään on teemana lapset. Käymme kyläilemässä Ranskassa, Ruotsissa ja Hollanissa sijaitsevissa  mielenkiintoisissa lapsiperheiden kodeissa. Keräsin kiinnostavia lastenhuoneideoita kotikuvien jatkeeksi ja lisää kuvia löytyy Pinterestin lastenhuonekansiostani - linkki alempana. Viimeisenä juttuna on esittelyssä uusi kotimainen Nukku-sänkykalustemallisto.

Koti Pariisissa - A Home in Paris


Koti Tukholmassa - A Home in StockholmKoti Hollannissa - A Home in the Netherlands

Kuvat: Esther Veereschild


Lastenhuoneita - Kid's room

Lastenhuoneiden sisustamisessa voi päästää mielikuvituksen valloilleen.  Keräsin tähän hauskoja sisustusideoita Pinterestin lastenhuonekansiostani.  Sieltä löytyy yli 500 ideaa lisää.

Great kid's rooms ideas from my Pinterest Board.Kalusteita lastenhuoneeseen - Kid's Rooms Furniture
Kokonaan kotimaassa valmistetut muotoilultaan yksinkertaiset ja pelkistetyt Nukku Furnituresin sängyt muuntautuvat erilaisten elämäntilanteiden mukaan.  Tuotteet ovat pitkäikäisiä muunneltavuutensa ansiosta.  Ne on tarkoitettu lapsille ja nuorille, mutta malliston normaalit sängyt käyvät myös aikuisille. Sänkyyn, jatkosänkyyn tai sohvasänkyyn on helppo myöhemmin ostaa lisäosia ja muuttaa sänky vaikkapa kerrossängyksi tai parvisängyksi. Kerrossängyt voidaan tarpeen mukaan muuttaa parvisängyiksi tai ihan vain normaaliksi sängyksi. 

Materiaali on kovaa ja kestävää mdf-levyä ja jotkin osat, kuten tikkaiden askelmat on tehty koivusta.  Maalipinta on kalusteissa täysin peittävä. Sängyt ovat aina täysivalkoisia, mutta lisälautoihin valittavissa olevilla kahdeksalla värisävyllä voidaan kalusteiden ilme muuttaa tilan muuhun värimaailmaan sopivaksi.

Sängyt kootaan osittain tehtaalla valmiiksi - asiakkaan kontolle jää laitojen, lisälaitojen ja pohjien kasaamien, sänkyjen päädyt ja välihyllyt toimitetaan koottuina. Sänkyjä voidaan tilata myös mittojen mukaan, jos täysimittainen sänky ei tilaan mahtuisi.
Sänkyjen alle sijoitettavat varavuodelaatikot tai korkeat säilytyslaatikot tuovat kaivattua säilytystilaa lastenhuoneisiin.

Mallistosta löytyy Nukku sänky, Jatkonukku, Tuplanukku, Nukku pikkuparvisängyt ja parvisängyt sekä sohvasänky.

Lisää tietoja löytyy Kalustekauppa.comin Nukku-osastolta.


Tämä juttu on tehty blogiyhteistyönä.
0 comments:

Post a Comment

 
Top