Terassisuunnitelma

Sain ilokseni kutsun osallistua Suomen Asuntomessujen ja Deko-lehden järjestämään Jyväskylän messuille rakenteilla olevan messutalo Tonterin terassin suunnittelukilpailuun.  Messutalo on Passiivikivitalojen 210-neliöinen kivitalo.  Talon sisustuksesta vastaa sisustusarkkitehti Teemu Saukkonen ja sisustajana toimii Deko-lehti. 
Kaikki kilpailutyöt julkaistaan Asuntomessujen Facebook-sivuilla ja niitä voi käydä äänestämässä 2.-18.6.14 välisenä aikana. Voittaja julkaistaan 10.7.14.


Tässä suunnittelman idea- ja tunnelmakuvia, huonekalu- ym. valintojani terassille ja suunnitelman 3D-kuvia yksityiskohdista.  3D-kuvien huonekalut yms. ovat suuntaa-antavia ja alla olevista ideakuvista löytyy varsinaiset tuotteet.
Tontilla sijaitsee erillinen kesäkeittiö ja hyötypuutarha, joten terassi ei mielestäni kaivannut yrttiruukkuja ja grillivempaimia.  Sijoitin terassilla sijaitsevan ruokapöydän kesäkeittiön päähän.


Kuva


Kuva

Kuva

kuva 
Ruukut ripustetaan seinälle kiinnitettävään metallitankoon.
Jakkarat ja penkki toimivat pöytinä ja tarvittaessa lisäistuimina."Sänky" voisi toimia myös mainiona säilytystilana pehmusteille ja tyynyille.Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4, kuva 5  0 comments:

Post a Comment

 
Top