Joulumaailma 

Sain ilokseni kutsun Stockmannille tutustumaan ennakkoon Argonhallin joulupuotiin. Jouluihmiselle se on varsinainen joulun aarreaitta, niin paljon kauniita koristeita on tarjolla. Joulupuodin teemana on tänä vuonna luminen satumetsä ja koristemaailmat on jaettu kolmeen eri kategoriaan: Let it Snow, Glam Couture sekä Modern Christmas-maailmoihin. 

Let it Snow. Home Sweet Home! Huurteisen valkoista koristeellista kotoilua.  Ihanat eläinhahmot ja paljon muuta!

Glam Couture. Talven näyttävät juhlat riikinkukkojen värikirjolla.  Koristeissa upeita detaljeja ja korumaista kauneutta.

Modern Christmas. Moderni kaupunkilainen perhejoulu iloisella tunnelmalla. Uutuutena kirkkaat värit!

Alla olevassa kuvakoosteessa on omia poimintoja joulupuodin valikoimasta. 

Joulun valikoima on Stockmannin verkkokaupassa parhaimmillaan marraskuun loppupuolella, silloin kannattaa käydä siellä kurkkaamassa, jos oman joulukodin koristeluun löytyisi sieltä täydennystä tai uusia ideoita.  Jouluherkkujankin on Argoshallissa runsain mitoin tarjolla, kuten myös verkkokaupan puolella, belgialaisista suklaista kauniisiin herkkulahjapakkauksiin.  
Joulukoristeita on kertynyt vuosien varrella omiin varastoihin runsain mitoin, mutta aina on mukava täydentää joulukotiaan jollain uusillakin jutuilla. Stockmannin joulupuodista hankin pari hauskaa mansikanmuotoista joulukuusenkoristetta luomaan omaa tunnelmaansa joulukotiimme.


Jaottelin tähän kuvat tyyleittäin pienen kuvauksen kera:

Leti it Snow-teemassa huokuu lämpöinen kotoilutunnelma: satutunnelmaa, vanhan ajan viehätystä chabby chic-tyyliin, metsäneläimiä, kakkuja, makeisia ja kaikkea naisellista ja suloista. Värimaailmasta löytyy huurteisen lämpimiä valkoisen sävyjä, roosaa, laventelia ja marjojen sävyjä hopeaan yhdistettynä. 

Modern Christmas teema tuo kotiin modernin kaupunkilaisen joulun iloisella tunnelmalla.  Tunnelma ja tyyli syntyvät, kun klassiset joulun elementit kohtaavat modernin designin:  vintagetyylisiä jouluaiheita, sileitä hopeapintoja, amerikkalaistyylistä city casual henkeä kirkkaissa iloisissa väreissä. Kiiltävien pintojen yhdistäminen mattapintoihin kuuluu myös tähän tyyliin.
Glam Couture-teemassa koristeet ovat taas saaneet vaikutteita barokista, rokokoosta, Arabian öistä sekä venetsialaisista karnevaaleista.  Koti koristellaan ylellisesti rikkailla, syvillä ja voimakkailla väreillä ja riikinkukkojen värikirjolla turkoosista, vihreisiin ja violettiin. 
Eiköhän se joulunodotus ala jo hissukseen tästä.  Itse olen kaivanut muutama päivä sitten esille askartelutarvikkeita joulukoristeiden tekemiseen.  Saa nähdä mitä niistä saa aikaan.

0 comments:

Post a Comment

 
Top