Taulujen ripustaminen ei ole aina helppoa puuhaa ja varsinkin eilaisten kokojen yhdisteleminen on hankalaa. Lopputuloksesta kun pitäisi muodostua sopusuhtainen ja kaunis sommitelma.  Reiän teko uudelle seinälle on minun mielestäni lisäksi aika dramaattinen teko - niitä kun ei viitsisi turhaan sinne kovin montaa tehdä.  
Taulujen ripustamisessa on kaikenlaisia sääntöjä minkälaisia tauluja minnekin ja minkälaisia tauluja voi yhdistellä samalle seinälle jne.  Tämän päivän sisustamisessa on heitetty säännöt iloisesti romukoppaan ja taulujen ripustamisessakin on lähdetty rempseämpään suuntaan. Niitä ei kuitenkaan kannata ripotella sinne tänne seinälle, vaan muodostaa niistä yhtenäisen kokonaisuuden. Tässä teille tänään vinkkejä taulujen ripustamiseen.
Huonoista nettiyhteyksistä (3.päivä menossa, tänään 0,03Mbit/s lataus- ja lähetysnopeus) johtuen en saanut kaikkiin kuviin lähdetietoja.  Laitan ne sinne kun yhteydet taas jotenkin toimivat.  Olen jonottanut Soneran vikapalveluun tällä hetkellä jo reilusti yli tunnin...


Kuva: Ellen Silverman

 Kuva: Jute Home
Kuvat: World of Dennifer
Tauluja ei aina tarvitse kiinnittää seinään.  Tässä hyvä idea taulujen ripustamiseen.

Sommitttelu ei koske vain tauluja vaan kaikkea mitä seinälleen laittaa.
Kuvat: Pottery Barn
Tauluja ei aina tarvitse kiinnittää seinälle.  Kauniin kokonaisuuden voi muodostaa taulu- tms. kapeille hyllyille.


Kuvat: S.A.S Interiors

Hyvä vinkki tehdä mallipalat paperista ja merkitä paikat. Kuvat: HubPagesOsa tauluista voidaan sijoittaa lattiallekin.
Kuva: Mama

 Kuva: Lizzie Bailey

Kuva: Pippa Jameson

0 comments:

Post a Comment

 
Top