Pihallamme on pieni mökki jota kutsutaan Ullan mökiksi siinä 100 vuotta sitten asuneen Ulla-nimisen naisen mukaan. Kunnostimme mökin muutettuamme tänne kahdeksankymmentäluvun puolivälissä ja sen jälkeen se on toiminut konttorina, varastotilana ja nyt viimeksi poikien bändien treenikämppänä. Otin tämän kesän projektiksi mökin perusteellisen siivouksen tilan vapauduttua rummuista, kitaroista ja vahvistimista.
Huonekalut ja tavarat ovat kaikki meille jotenkin jossain vaiheessa kulkeutuneita ja osan niistä olen kunnostanut ja "tuunannut" eli tyyli on aikamoinen sillisalaatti! Ainoa uusi asia on puiset tyttöhahmot joilla koristelin ikkunan risukranssin.

We have a small cottage on our yard that we renovated over 20 years ago. It has served as a office, storehouse and lately as our sons bands reheseal place. We call the house Ulla's cottage, after a women who lived there over 100 years ago.
I decided to clean up the cottage this summer when even the last guitar and drums dissappeared from there.
The interior is a collection of furniture and stuff I found from us- a really potpourri! Some furniture I have painted and also decorated.
0 comments:

Post a Comment

 
Top