Tässä tuunausideoita kesäkotiin tai mökille Allt i Hemmet-lehden nettisivuilta. Persoonallinen koti on jokaisen toiveissa ja se on sisustustrendessäkin nykyään huomioitu. Samaten kierrätys ja ekologisuus on tätä päivää. Tosi "trendikkään" kodin saa siis kun antaa vanhoille tavaroille ja huonekaluille toisen mahdollisuuden kunnostamalla tai tuunaamalla ne. Vanhoista huonekaluista saa uudenlaisilla ideoilla hauskoja yksityiskohtia kotiinsa.
Sisustan Vaasan asuntomessuille omakotitalon vain ja ainoastaan kirpputorilöydöillä. Tehtävä on ollut todella hauska, haastava ja mielenkiintoinen ja aikaavievä...! Kaikki (paria lukuunottamatta) huonekalut on kunnostettu ja maalattu sisustussuunnitelmaan sopiviksi. Tavoitteena on ollut luoda värikäs, iloinen ja paljon ideoita tarjoava kokonaisuus.
Yhden messukohteistani olen sisustanut sitten vain market-ketjun valikoimilla ja toiseen olen viritellyt mummola-meininkiä...
Sisustaminen on ideoimista, tekemistä, oivaltamista, ongelmanratkaisua jne. ja sen ei tarvitse olla kallista, hienoa ja aina uuden hankkimista. Minusta sisustamisessa onkin juuri hauskinta miettiä kuinka hyödyntää mahdollisimman paljon olemassa olevia elementtejä kun halutaan luoda uutta ilmettä tilaan. Tietenkin pääsisi helpommalla kun kävelisi kauppaan ja sanoisi vain että otan tuon, tuon ja sitten vielä tuon...
Kaikenlaisiin sisustusongelmiin haetaan apua messuiltakin. Sen takia on ollutkin hauska saada nämä erilaiset sisustustehtävät ja tarjota messukävijöille vähän jotain muutakin ideaa. Kaikki eivät halua sisustaa kotejansa huonekaluliikkeiden katalalogikuviksi ja asuntomessuilla pitääkin esitellä myös erilaisia sisustamisen vaihtoehtoja.
Huonekalukauppojen sisustuksia voi käydä sitten ihailemassa mihin vuodenaikaan tahansa ja ihan ilmaiseksi paikan päällä...0 comments:

Post a Comment

 
Top