Koti Marokossa - A Home on Morocco

Domaine


Studio Ko:n suunnittelema talon ikkunoista avautuu karun komeat maisemat. Talo on sisustettu rouheilla materiaaleilla ja pinnoilla. Moderni kalustus ja valkoset seinäpinnat tasapainottavat materiaalien ja maisemien rosoisuutta.

A modern home with rustic details designed by Studio Ko.










 Kuvat: Dan Glasser



Koti Brasiliassa - A Home in Brazil



Upeat vanhat puulattiat ja rustiikkiset huonekalut luovat tähän Bahiassa sijaitsevaan kotiin oman persoonallisen ilmeen.  Olohuoneessa on sohvan takana mielenkiintoinen seinä.

Beautiful old wooden floors and rustic furniture.









Kuvat: Evelyn Müller




Koti Espanjassa - A Home in Spain



Tässä taiteilijan kodissa on erikoiset vanhat puulattiat ja rennosti sisustetut tilat.  Keittiössä on mielenkiintoinen saareke ja pesuallas. 

An artist's home with old wooden floors and rustic surfaces and furniture.








Kuvat: Albert Font




Syyskotiin - For the Autumn Home

UGG UK













Kirja: Mattox30



Etkö löydä mieleistäsi mattoa? Ritva Tuomi ja Susanna Uusitalo ovat törmänneet samaan ongelmaan ja päättivät tehdä maton itse.  Yhden maton sijaan niitä syntyi kolmekymmentä ja työn tulokset esitellään nyt upeasti kuvitetussa kirjassa Mattox30.  Kirjassa esitellään monenlaisista materiaaleista tehtyjä, hauskoja ja värikkäitä mattoja. Ohjeita löytyy virkatuille, ommelluille, kierrätetyille, tuunatuille, värjätyille ja jopa maalatuille matoille. Kokematonkin tekijä osaa näillä ohjeilla tehdä omien mittojen, värien ja materiaalien mukaan maton kodin joka tilaan. 









0 comments:

Post a Comment

 
Top