Englantilainen yoo Design Studion työnäytteet ovat vakuuttavia: yritys on vuodesta 1999 lähtien sisustanut yli 10.000 kotia yhteensä 37:ssa eri valtiossa.  Suunnittelutoimistossa on mukana maailmalla tunnettuja sisustussuunnittelijoita ja kuuluisin heistä on ilman muuta Philippe Stark. Philippe Stark, yoo Design Studion toinen perustajajäsenistä, on suunnittelut yli kaksikymmentä kohdetta yoo:lle.  Tässä kuvakooste hänen upeista yoo Aasia-projekteistaan. Starkin kotivuilla kannattaa käydä tutustumassa kaikkiin hänen töihinsä ja muihin yoo-projekteihin.
Väriä viikon alkuun 


Valokuvaaja Hallie Burtonin portfoliosta mainioita sisustuskuvia.

Photographer Hallie Burton's interesting interior photographs.


  

Kirjat kiertoon

Tämän lattia teko vaatii ison kasan kirjoja (n. 3000 kpl) ja paljon kärsivällisyyttä.  Lattia on toteutettu pieneen neuvotteluhuoneeseen. Ideana tosi hauska, mutta kuinkahan pitkäikäinen?


Lukijoiden suosikkisisustusblogi

Gloria Blog Awardsin väliaikatietoja: Keltainen talo rannalla on tällä hetkellä 10 parhaan joukossa ja kuulemma tasaista on!  Johdossa olevalla blogilla on n. 300 ääntä.  Äänestysaikaa on vielä hyvin jäljellä, se jatkuu aina 22.10. asti.   Klikkaamalla oikean palkin ylempänä olevaa Gloria Blog Awards-kuvaa, pääsee suoraan äänestyspaikalle.  Käykää äänestämässä suosikkiblogianne ja pitäkää peukkuja!!

There is still time to vote in the Gloria Blog Awards 2012.  At the moment Keltainen talo rannalla is among the 10 best blogs!  The leading blog has 300 votes and the 9 other blogs  are just behind it.  You can vote by clicking the upper Gloria Blog Awards picture link. 
 
Top