Thursday, September 30, 2010

Sisustustavaraa nettikaupasta

Tässä pomintoja saksalainen lempinettikauppani, Impressionenin uudesta katalogista. Tuoliin kiinnitettävät tarrat ovat uutta, tiedä sitten kuinka kestäviä ovat käytössä, mutta idea on hauska! Keinutuolit ovat nyt trendikkäitä ja varsinkin juuri tuollaiset, jo maailmaa nähneet, huonekalut.

Autumn arrivals from the German online shop Impressionen.










Wednesday, September 29, 2010

Värejä torstaille

Voisi sanoa, että näissä sisustuksissa on käytetty hieman värejä...Nämä sisustuskuvat löytyivät Du côté de chez vousin-sivuilta.

Colourful interiors from the Du côté de chez vous.




Tuesday, September 28, 2010

Elämää pilvenpiirtäjien varjossa

Tällä kertaa aivan jotain mihin tässä blogissa on totuttu. Löysin nämä saksalaisen valokuvaajan, Peter Nitschin Shophouses - 4x8 M Bangkok- kirjan ja innostuin näistä aivan valtavasti.

Nitsch on kuvannut Bankokin arkea kaukana pilvenpiirtäjistä ja luksusputiikeista. Näyttely on mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kurkistus tavallisten ihmisten arkeen länsimaisesta perspektiivistä katsoen. Kuvien ihmiset tekevät työtä ja samalla asuvat katutasossa sijaitsevissa myymälöissään. Kaupunki on kokonaisuudessaan elävä asuinmiljöö ja sosiaalisena ilmiönä se kuvaa urbaanien ihmisten rationaalista elämäntyyliä. Yrittäjyys on elämäntapa ja näiden ihmisten elämässä koti ja työ nivoutuvat toisiinsa todella konkreettisella ja rationaalisella tavalla.

Images by photographer Peter Nitsch from his Shophouses - 4x8 M Bangkok book.




Keskiviikolle värejä ja romanttista tyyliä

Romattisia sisustuksia House Beautiful-lehdestä.

Romantic interiors from the House Beautiful magazine.






Monday, September 27, 2010